• Van de bestuurstafel


 • Eindelijk! Dankzij de versoepelingen die vrijdagavond zijn aangekondigd, mogen we vanaf zaterdag 26 juni 2021 weer normaal een potje voetbal spelen op onze accommodatie.

   

  Toch hanteren wij als bestuur toch nog een aantal coronamaatregelen op onze accommodatie. Deze gelden zo wie zo tot aan de bouwvak, daarna gaat onze accommodatie voor een aantal weken op slot.

   

  Corona maatregelen op onze accommodatie:

  -Vanaf zaterdag 26 juni mag er weer publiek aanwezig zijn bij alle wedstrijden. Wees welkom! Maar hou wel de 1.5 meter in acht!

  -De kantine is alleen bij wedstrijden geopend. Hier wordt wel een contact- en gezondheidscheck gedaan en ook hier geld weer de 1.5 meter!

  -Mocht je een oefenwedstrijd willen spelen, laat dit dan even weten aan Liza de Vries (06-1123724702), zij kijkt dan of dit ook kan plaats vinden.

  -Tot en met de bouwvak 2021 is de kantine op vrijdagavond gesloten; mits er een wedstrijd is en deze is doorgegeven aan Liza de Vries.

   

  Trainen in de zomerperiode

  Om toch met elkaar een balletje te kunnen trappen mag er doorgetraind worden tot de bouwvak, deze start op 24 juli 2021.

  De jeugd traint door tot en met 1 juli 2021.

  Tijdens de bouwvak is onze accommodatie gesloten. Uitgezonderd van de selectie, deze starten de trainingen voor het nieuwe seizoen weer op vanaf vrijdag 6 augustus.

  Alle andere trainingen voor het nieuwe seizoen worden weer opgestart in week 33.