• Clubnieuws

• Nieuwe jeugdtrainer

Bij deze deelt het bestuur mede dat 1e elftalspeler Stefan de Vries vanaf seizoen 2021-2022 de jeugdtrainerscursus van de KNVB gaat volgen en zijn opgedane kennis in praktijk gaat brengen bij onze vereniging.

Stefan zal zich voornamelijk gaan richten op de JO19. Hij wordt begeleid door (hoofd) trainer Klaas Jongsma.

Met deze stap willen we een volgende fase in onze clubgeschiedenis inluiden.

We willen graag met het bereikte niveau van onze jeugd deze stabiliseren van het reeds bereikte niveau naar het verbeteren van de condities voor de jeugdopleiding om verder te kunnen groeien als club, maar zeker ook de individuele spelers binnen onze vereniging.

Uiteindelijk hopen we hierdoor het behaalde resultaat van ons eerste te bestendigen in de competitie door de jongvolwassenen te laten doorstromen in de nabije toekomst, met de laatste techniek en kennis (overgebracht door trainer in opleiding op Europees niveau) vanuit de eigen jeugdopleiding. Tevens zal de kennis gedeeld gaan worden, zover als mogelijk, onder alle trainers van onze vereniging.

Stefan heel veel succes gewenst met de cursus en het opdoen van praktijkervaringen binnen onze vereniging.